Programare online
Slide

Programare online

Completează formularul, iar noi vom reveni cu un apel de cofirmare în cel mai scurt timp!

  Făcând clic pe „Trimite”, sunt de acord cu Termenii și Condițiile programărilor online înfințate de Noblesse Studio.

  Cosmetică & Epilare

  Forma și nuanța corectă a sprâncenelor pot face diferența între succes și eșec. Acestea îti pot complimenta personalitatea pentru a te face plăcută în societate sau pot face ca o idee bună să fie interpretată greșit.

  Ce serviciu de cosmetică să aleg?

  Un serviciu destinat persoanelor care au deja forma dorită și doresc o simplă întreținere periodică a acesteia.

  Mai mult decât un simplu pensat, vom alege împreună forma perfect potrivită fizionomiei feței tale si o vom contura împreună. Asta poate implica o singură ședință sau mai multe, în cazul în care este recomandată creșterea. Nu te îngrijora, vom fi acolo pentru tine cu sfaturi și încurajări pe tot parcursul procesului!

  La fel ca în cazul formei, culoarea sprâncenelor tale are si ea o importanță deosebită. O nuanță potrivită te avantajează tot timpul, în special în zilele în care vrei un aspect natural, fără machiaj!

  Epilarea cu ceară

  Spre deosebire de epilarea clasică cu aparatul, care taie firul de păr de pe linia pielii și ale cărui efecte durează doar o zi sau două, epilarea cu ceară îndepărtează părul de la rădăcină, ceea ce înseamnă că rezultatele vor lăsa întotdeauna pielea netedă datorită produselor profesionale pe care le folosim iar efectele acestora pot dura și până la o lună.

  Ai nevoie de o programare?

  Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul “Programare online” și să completezi formularul. Unul dintre colegii noștrii te va contacta telefonic în cel mult 24 de ore pentru a-ți confirma programarea. 

  Ce NU trebuie să faci după epilare

  Pentru a vă asigura cele mai bune rezultate posibile din tratamentul cu ceară, vă rugăm să urmați acești pași simpli ...

  Este recomandat să nu purtați lenjerie intimă Lenjeria de corp din bumbac simplu, nu foarte stransă, este recomandată deoarece unele materiale. cum ar fi dantela, pot irita pielea după ce aceasta a fost epilată cu ceară.

  Păstrați mâinile departe de atingerea pielii proaspăt ceruite, deoarece acest lucru poate încuraja iritarea sau apariția coșurilor mici.

  Este recomandat un duș sau o baie cu temperatură apei medie spre rece. Păstrați zona epilată curată, dar nu utilizați produse de curățare sau creme dure pentru 24 de ore după ceara.

  Activitatea sexuală trebuie evitată timp de 24-48 de ore. Da, așa este, partenerul tău va urâ această etapă a epilării, dar acest lucru este doar pentru binele tău.

  Este recomandat să evitați rasul, cu big-ul sau cu orice alt aparat, după ce v-ați epilat cu ceară, deoarece părul poate să devină din ce în ce mai gros rezultând o viitoare epilare cu ceară dureroasă și dificilă.

  Prețuri

  Vopsit sprâncene 10 RON
  Vopsit gene 10 RON
  Pensat 25 RON
  Pensat formă 30 RON
  Pensat-curățat 15 RON
  Pensat bărbați 30 RON

  Epilare mustață 10 RON
  Epilare bărbie/perciuni 8 RON
  Epilare axile 20 RON
  Epilare brațe 15 RON
  Epilat abdominal inferior 8 RON
  Epilat abdoment total 15 RON
  Epilat abdomen bărbați 30 RON
  Epilat zona lombară 8 RON
  Epilat spate bărbați 30 RON
  Epilat lung 30 RON
  Epilat scurt 15 RON
  Tratament de curățare față 80 RON
  Tratament de curățare față + masaj 100 RON
  Epilat inghinal parțial 35 RON
  Epilat inghinal total 45 RON