Programare online
Slide

Programare online

Completează formularul, iar noi vom reveni cu un apel de cofirmare în cel mai scurt timp!

  Făcând clic pe „Trimite”, sunt de acord cu Termenii și Condițiile programărilor online înfințate de Noblesse Studio.

  Epilare definitivă

  Piele catifelată fără durere!

  Cele mai noi tehnologii de la Elysion-PRO U

  Epilare definitvă

  Epilarea cu laser este cea mai eficientă metodă de îndepărtare a părului disponibilă, care poate fi utilizată aproape oriunde pe față și pe corp. Spre deosebire de alte metode, cum ar fi epilarea cu ceară și bărbierirea cu laser, rezultatele sunt de lungă durată. Părul va deveni mai fin și mai moale, ceea ce înseamnă mai puțin vizibil, iar creșterea va încetini din ce în ce mai mult cu fiecare tratament.

  REDUCERI

  -50% la Epilare Definitivă

  Foliculită, iritații constante, semne în urma epilării, toate acestea nu fac decât să ne dea bătăi de cap, iar epilarea clasică agravează problema și mai tare.
   
  Epilarea definitivă este soluția garantată, dar care este și recomandată de medici.
   
  De ce? Pentru că aceasta acționează direct la rădăcina firului de păr, eliminând-o astfel încât să nu mai crească în viitor. Cu un număr doar de 6-8 ședințe, vei scăpa de toate problemele cauzate de firul de păr.
   
  Pentru ca tu să poți profita de cele mai bune oferte cu aparatul nostru de epilare definitvă, Elyson Pro U, îți oferim posibilitatea de a alege între 3 și 6 ședințe reduse cu 50%! Astfel vei avea ocazia de a observa rezultatele reale la cel mai mic preț!
   
  Programează-te acum și bucură-te de rezultate!
   
  *Reducerea se aplică pentru pachetele de 3 sau 6 ședințe de epilare definitivă achiziționate.
  *reducerea este valbilă în limita locurilor disonibile.

   

   
   

  Economisește timp și bani, și uita de durerile unei epilări clasice.
  Ești pregătită?

   Ești pregătită să schimbam rutina ta de îngrijire? Vei economisi timp și bani, dar, mult mai important, vei scăpa de complexele cauzate de părul inestetic și de firele crescute sub piele. Bucură-te de o piele catifelată și netedă cu serviciile noastre de epilare definitvă. Părul nedorit este o problemă frecventă atât la femei, cât și la bărbați. Lama de ras, ceara sau aparatul epilator produc rezultate temporare și pot fi folosite pe zone relativ mici.

  Elysion-PRO U

  tehnologie high-end

  Elysion Pro U de 3500 W utilizează ultima tehnologie din domeniul epilării definitive, folosind puterea laserului diodă ce funcționează pe principiul fototermolizei selective. Tehnologia de mare putere și precizie folosește temperatura înaltă pentru a distruge firele de păr, fără a afecta pielea sau alte țesuturi. Scapă de părul nedorit din zona axilei sau inghinală, de pe brațe, picioare, spate sau piept cu cea mai performantă tehnologie disponibilă din domeniul epilării definitive cu laser, care poate fi folosită în siguranță pe orice zonă a corpului, indiferent de tipul pielii. Non-invaziv, fără durere, fără restricții și cu rezultate excelente, Elysion Pro de 3500 W este certificat medical, 100% sigur, fără efecte secundare.

  Este epilarea definitivă sigură?

  Întrebări frecvente legate de epilarea definitivă

  Procedura de epilare definitivă cu Elysion Pro de 3500 W este sigură, având o serie de măsuri de siguranță dezvoltate pentru a asigura confortul și sănătatea pacientului în timpul tratamentului. Sistemul Crystal Freeze reglează temperatura automat și constant, făcând tratamentul să fie sigur 100% .

  În general, toți pacienții au observat rezultate chiar după prima ședință. În funcție de zonă și de structura firului de păr este necesar un număr diferit de ședințe de epilare definitivă pentru a elimina complet toate firele de păr. După prima ședință firele de păr vor crește normal până la 10-14 zile, când încep să se desprindă de rădăcină.

  Persoanelor cu dispozitiv metalic sau implant, celor care suferă de epilepsie, lupus sau sclerodermie le este interzisă epilarea definitivă. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot fi supuse acestui tratament. Epilarea definitivă este contraindicată în cazul plăgilor deschise sau suprainfectate, a ulcerațiilor, escarelor, cicatricilor recente, a leziunilor precanceroase sau canceroase la nivel cutanat, a infecțiilor virale sau bacteriene la nivelul zonei tratate. Este mai mult decât posibil ca în cazul unui machiaj semipermanent sau a unui tatuaj în zona tratată să nu fie indicată epilarea definitivă.

  O ședință de epilare definitivă cu laserul Elysion Pro de 3500 W durează de la 5 minute/axila până la 1 oră circa, full body. Studiile clinice au demonstrat că cele mai bune rezultate se obțin după un total de 6 – 10 ședințe efectuate la interval de 4 – 8 săptămâni. Părul crește în etape iar fasciculul laserului țintește doar foliculii care sunt în faza de creștere activă.

  Spre deosebire de vechile generații de sisteme de epilare precum IPL sau SPL, epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro U de 3500 W nu este dureroasă. Producătorul dispozitivului a dezvoltat și patentat un sistem de răcire care pornește din vârful aplicatorului și care reduce temperatura generată de lumină la nivelul pielii. Crystal freeze asigură o temperatură constantă de 6 grade Celsius în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din cameră. Această tehnologie asigură un maxim de confort pe durata procedurii, creând o senzație plăcută la nivelul pielii. La Noblesse Studio monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

  Epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro de 3500 W se poate face pentru orice zonă a corpului, fiind eficientă, sigură și nedureroasă.

  Prețuri

  Epilare mustață/perciuni 80 RON / ședință
  Epilare bărbie/gât 80 RON / ședință
  Epilare degete mâini/picioare 50 RON / ședință
  Epilare pomeți 80 RON / ședință
  Epilare axile 150 RON / ședință
  Epilare linie bikini 150 RON / ședință
  Epilare inghinal total 250 RON / ședință
  Epilare antebraț 180 RON / ședință
  Epilare brațe total 250 RON / ședință
  Epilare picioare scurt/lung 260 / 450 RON / ședință
  Epilare fese 150 RON / ședință
  Epilare abdomen 150 RON / ședință
  Epilare zonă lombară 150 RON / ședință
  Epilare pectorali 230 RON / ședință
  Epilare umeri 250 RON / ședință
  Epilare ceafă 150 RON / ședință
  Epilare spate total 420 RON / ședință
  Epilare coapse 300 RON / ședință
  Epilare full body 1000 RON / ședință