Programare online
Slide

Programare online

Completează formularul, iar noi vom reveni cu un apel de cofirmare în cel mai scurt timp!

  Făcând clic pe „Trimite”, sunt de acord cu Termenii și Condițiile programărilor online înfințate de Noblesse Studio.

  HidratIQ

  6 terapii unice – un echipament versatil

  HidratIQ - funcții

  Aqua peeling-ul este o inovatie non-invaziva care inlocuieste tratamentele clasice si realizeaza un protocol complet: curatare, exfoliere, extractie si hidratare. Terapia se adreseaza tuturor tipurilor de ten si are multiple rezultate, vizibilie instant: reduce porii dilatati, elimina acneea si punctele negre, diminueaza ridurile fine.

  O combinație revoluționară cu rezultate spectaculoase la nivelul pielii prin oxigenarea țesuturilor din interior spre exterior și o bună hidratare naturală.

  Este un dispozitiv prevăzut cu un flacon/recipient în care se introduc diferite seruri cu ingrediente active (acid hyaluronic, multivitamine, etc) pentru a fi pulverizate fin la nivelul barierei epiderm-derm. Rezultatul constă într-o hidratare și luminozitate facială. Se recomandă ca pas ulterior tratamente cu Aqua-Peel și/sau Bohr Effect.

  Acestă funcție acționează pe mai multe direcții:

  -  caldura indusa de cei 4 poli stimulează fibroblaștii crescând sinteza de fibre proteice ( collagen, elastină ) pentru efectul de ,,tightening” și compactare;

  -             cei 4 poli de radiofrecvență induc un efect de scurtare al rețelei de fibre elastice deformate și alungite obținând un lifting facial instant;

  -             un alt mecanism important al radiofrecvenței este termolipoliza selectiva, acest lucru facând din radiofrecvență 4D singura terapie de săbire volumetrica a conturului feței și a bărbiei duble.

  Îmbină temperaturi la 2 extreme: minim -5 grade C și maxim 55 grade C, pentru închiderea și deschiderea porilor, pentru tonifierea pereților vasculari ( vaso-construcție/ vasodilatație ), pentru un ușor lifting facial, pentru calmare și decongestionare.

  Unde acustice cu tripla acțiune: mecanica ( vibrații ), chimica (  sonoforeză) și fizică ( efect Joule ), care ajută la infuzia ingredientelor active ale serurilor/gelurilor în derm pentru a obține o buna hidratare a țesuturilor.

  Ai nevoie de o programare?

  Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul “Programare online” și să completezi formularul. Unul dintre colegii noștrii te va contacta telefonic în cel mult 24 de ore pentru a-ți confirma programarea. 

  Prețuri

  Aqua peel 280 RON
  Oxybubble + Efect Bohr 270 RON
  Radiofrecvență faciala 4 D 110 RON
  Ultrasunete HidratIQ 30 RON
  Oxyspray 60 RON

  Oxigen hiperbaric