Programare online
Slide

Programare online

Completează formularul, iar noi vom reveni cu un apel de cofirmare în cel mai scurt timp!

  Făcând clic pe „Trimite”, sunt de acord cu Termenii și Condițiile programărilor online înfințate de Noblesse Studio.

  SKINTECH

  alegerea vedetelor internaționale!

  SkinTech este un echipament care a beneficiat de o mare popularitate în rândul vedetelor naționale, cât și cele internațioale. Tehnologia spectaculoasă îmbină în același timp

  3 terapii cu rezultate excelente: Low Level Laser Therapy, raze inflaroșii și Galvanoterapia.

  Terapii

  LLL – Low Level Laser Therapy

  Studiată, dezvoltată și aplicată la NASA, LedTherapy este o formă complexă de fototerapie care produce schimbări la nivel celular, cu efecte pe diferite tipuri de probleme, în funcție de lungimea de undă pe care acționează.

  Galvanoterapia

  Cei 7 electrozi dispuși pe toată suprafața feței, intensifică efectele tratamentului prin inducerea în profunzime a ingredientelor active aplicate.

  Senzorii infraroșii

  Razele infraroșii nevizibile de 830 nm stimulează circulația sanguină și activitatea fibroblastelor, detoxifică și acționează profund până la nivelul musculaturii feței. Terapia cu raze inflaroșii aduce o îmbunătățire cu 51-57% a texturii feței, prin accelerarea producției de colagen și elastină. 

  Ai nevoie de o programare?

  Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul “Programare online” și să completezi formularul. Unul dintre colegii noștrii te va contacta telefonic în cel mult 24 de ore pentru a-ți confirma programarea. 

  Prețuri

  Mască Skin-Tech 80 RON

  LedTerapie + Infrared + Galvanic